Известие

Collapse
No announcement yet.

О-пръстен или симерина??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• О-пръстен или симерина??

Здравейте,карам Алфа 166 2,4 JTD,появи се лек теч на диференциално масло,майстора ми каза,че е симерина на дългата полуоска(дясната),питах на две места за цена,на едното място ми казаха,че там няма симерина а метален о-пръстен или нещо подобно,цена 80 лева,в другия магазин ми казаха,че е симерина,цена 6 лева,а сега де?Майсторчето вика,че няма логика на това място да има метална част,искам да съм сигурен какво е преди да купувам част и да ангажирам механика,дайте инфо,от какво тече диференциално масло-симерина,о-пръстен или нещо друго на дългата полуоска.
    sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++

На тоя първия му кажи да ходи да се застреля... в събота сменях същото ... в ТиН струва 6лв и представлява метално пръстенче с гумено уплътнение и една пружинка която го стяга и като отидох казах че искам семеринг... имат го налично но малко трудно го намират защото не им излиза по номер на каталога... отиди в ТиН Дървеница те направо ще знаят какво да ти продадат.

П.П Моя човек като го смени каза че това което е извадил от колата е било различно от това новото но номерата щамповани върху тях са еднакви и новото пасва идеално....
    Last edited by p3shku; d.m.y г., 15:35.
    Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
    Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
      П.П Моя човек като го смени каза че това което е извадил от колата е било различно от това новото но номерата щамповани върху тях са еднакви и новото пасва идеално....
      Колега само не каза колко пари за труд ти зеха и лесна ли е подмяната ?
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
        Колега само не каза колко пари за труд ти зеха и лесна ли е подмяната ?
        Ами доколкото разбрах трябва да се извади полуоската... тоест не е лесна ... въпроса е че аз минах тънко ... той моя човек пари не ми искаше ама аз му бях заредил колата за 30 кинта и така оставихме нещата ААааа и вчера цяла вечер на маса бяхме

Comment

.

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
            Ами доколкото разбрах трябва да се извади полуоската... тоест не е лесна ... въпроса е че аз минах тънко ... той моя човек пари не ми искаше ама аз му бях заредил колата за 30 кинта и така оставихме нещата ААааа и вчера цяла вечер на маса бяхме
            Хахаха е така да беха всички майстори най-добре ! Правиме бегачките и после седаме да запиваме !
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

благодаря,тогава утре още ще го сменим
              sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++

Comment

Working...
              X